Dag #23 Vreemdgangers opgelet!

imageSoms heb je zo’n periode waarin je een paar keer hetzelfde verhaal hoort.

 

De afgelopen week hoorde ik twee keer het verhaal van dames die waren bedrogen door hun vriend. En ze kwamen er beiden op dezelfde manier achter.

Dus, vreemdgangers onder ons, let op, je kunt hier iets van leren.

Als wij vrouwen het vermoeden hebben dat je je met je leuter op onbekend territorium begeeft dan is dit vermoeden meestal juist. Wij hebben daar een soort zesde zintuig voor. Maar dikwijls worden die vermoedens versterkt door verdachte gedragingen aan het adres van de man.

Als je het aan mij vraagt is een van de beste uitvindingen van de afgelopen eeuwen de mobiele telefoon (en dan wel met 4G). Ik heb de wereld in mijn tas zitten en voel me er vrijer door. Mijn mobiel is als het ware een verlengstuk van mezelf, letterlijk en figuurlijk. Ik sleep dat ding altijd met me mee (behalve als ik een film kijk op een bankje in een park in Wenen) en ik gebruik het om mijn kennis te verrijken en mijn sociale contacten bij te houden. Ik heb het zelfs gebruikt om een man te vinden. Als ik dan eenmaal een partner heb, krijgt die partner op een verknipte manier ook een relatie met mijn telefoon. Als je naast elkaar in bed ligt en ik krijg een berichtje binnen dan kijkt mijn partner gerust mee. N wist op een gegeven moment ook gewoon de pincode van mijn telefoon.

Dus des te verdachter is het opeens als je vent geheimzinnig gaat lopen doen met die telefoon. Normaliter lag dat ding altijd op het nachtkastje, maar nu ligt ‘ie ’s nachts opeens aan de lader in de woonkamer. En waar meneer eerst geen aandacht besteedde aan zijn digitale zelf kijkt hij nu constant op zijn mobiel. Maar wel zo zodat jij niet mee kan kijken. Als je vraagt wat hij aan het doen is antwoordt hij doodleuk: “Ik speel Wordfeud met mijn moeder.”  Maar kom op gast, zo leuk is Wordfeud ook weer niet. Maar het meest duidelijke signaal is de positie van de telefoon wanneer deze neer wordt gelegd. Welke eikel legt zijn telefoon nu met zijn scherm naar beneden op tafel? Een weldenkend mens is bang om het scherm te beschadigen en zal dus altijd de telefoon op zijn ruggetje op tafel leggen. De vreemdganger niet. Die legt de telefoon met het beeldscherm naar beneden op tafel.
Als je vriend dat regelmatig doet dan is er stront aan de knikker.

Twee dames die ik sprak, betrapten hun vriend op vreemdgaan door de positie van de telefoon. Ook ik heb een keer meegemaakt dat BJ steeds zijn telefoon met het scherm naar beneden op tafel legde. Dus ik deed enige research: ik bekeek op onze gezamenlijke computer zijn Facebook berichteninbox en vond daar berichtjes die hij stuurde naar een vriend over een andere vrouw. Okay, hij ging dan wel niet vreemd, maar hij deed wel iets stiekems.

Ik vraag me af hoe mannen zo stom kunnen zijn? Wij kennen jullie vaak beter dan jullie jezelf kennen. Dus als die omgangsvorm met je mobiele telefoon verandert dan zien we dat.

Dus…ga gewoon niet vreemd…en als je dan vreemdgaat moet je het gewoon goed doen.

Overigens kwam ik bij het zoeken naar een foto deze tekst tegen over waarom je wel je telefoon met het scherm naar beneden op tafel zou moeten leggen.


Een reactie op “Dag #23 Vreemdgangers opgelet!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s