Zondagskind

tinderlogoAls je er een beetje goed uitziet en je hebt wat tijd over kun je binnen een week naar bed gaan met drie verschillende vrouwen die je via Tinder hebt leren kennen.

Tinderella’s noemt men ze. Het is heel simpel, meer dan een vlotte babbel en een goeie kop heb je er niet voor nodig. En laat ik daar nou net over beschikken. Ik ben een zondagskind. Ik waai met alle winden mee, heb vrienden overal ter wereld en al mijn successen heb ik aan mijn vlotte babbel te danken.

Verwar een vlotte babbel niet met glad, dat ben ik geenszins. Ik kam mijn haar niet, rijd een chopper en doe zaken in mijn spijkerbroek. Al voordat hij me ziet, bevalt de klant al wat hij heeft gehoord. Ik ben een pleaser, nooit chagrijnig, behalve als mijn dochter de bananenschillen niet uit haar bed wil halen. Oh ja, ik heb een dochter van zes van de enige vrouw in mijn leven waar ik ooit langer dan één ochtend naast wakker wilde worden.

Vanavond is het tijd voor date nummer drie, niet van deze week, daar heb ik de tijd niet voor, maar wel van deze maand. Ik kijk in de spiegel, trek mijn mondhoek op en lach naar mezelf. Voor een 35-jarige heb ik best een goeie kop: zongeblondeerde krullen, blauwe pretoogjes, een goed stel tanden en ik heb gewoon een Cindy Crawford moedervlek op mijn wang. Ik vind het zelf verdomd sexy. Ik open mijn mond en steek mijn elektrische tandenborstel naar binnen. Alles aan mijn lijf trilt: de telefoon in mijn kontzak en de tandenborstel in mijn mond. Tijdens het poetsen check ik de berichten: 3 nieuwe matches op Tinder, 4 nieuwe berichten en twee WhatsAppjes van Joline, de vrouw van vanavond. Ze vraagt hoe laat ik kom. “Tien uur”, antwoord ik “eerst mijn dochter in bed leggen.”

Het is de eerste keer dat ik haar zie en ik weet dat we gaan vrijen. Ik weet eigenlijk al meteen wat ik van alle vrouwen wil. En als ik met ze naar bed ga dan noem ik het een ‘date’ als ik niet met ze naar bed wil noem ik het ‘een drankje’. Die drankjes die zijn gereserveerd voor vrouwen die anders zijn. Maar met Joline ga ik vrijen, ze is niet veel anders. Ze doet haar voordeur open. Ze ziet er bijna hetzelfde uit als op de foto’s: ze heeft blonde krullen, een hipsterbril met zwart montuur en ze draagt een klein zwart jurkje. Ze ziet er lekker uit.

We nemen plaats op een gave Chesterfield bank en ik doe waar ik goed in ben: lullen. Ik geef haar complimentjes over haar huis, haar jurk en zij vertelt over de aanschaf van het huis (“de keuken heb ik zelf ontworpen”), haar werk (“bij een bank werken is meer dan lastige sommen oplossen”) en yoga (“niet alle yoga is zweverig”). Bla, bla, bla het gesprek gaat nergens over, maar ze is amusant en ik heb wel zin in haar, dus op een onbewaakt moment leun ik naar voren en zoen ik haar intens. Geen suf kusje, maar ik omvat haar hele mond met de mijne en ik pak met mijn handen haar heupen vast. Zachtjes knijp ik in het vlees boven haar heupen en ik hoor haar een waarderend kreuntje produceren. Het werkt iedere keer weer; ze trekt me mee naar boven.

Je moet niet denken dat ik player ben. Als dat woord überhaupt nog wordt gebruikt. Ik doe dit niet voor mezelf. Er is niets mooiers dan een mooie vrouw genot bezorgen en ik moet zeggen dat ik er goed in ben. Seks is het intiemste dat je met elkaar kunt meemaken en ik geef mezelf op dat moment volledig. Ik voel me voldaan wanneer een vrouw bezweet en rozig ligt na te genieten van mijn kunsten en fluistert dat ik echt wel een dikke 10 verdien.

Na de vrijpartij liggen we nog even te kletsen in haar bed en al kletsend voel ik de intimiteit vervagen. Als Joline de vraag stelt waar ik altijd bang voor ben, zeg ik dat ik naar huis moet, omdat mijn dochter niet te lang alleen kan zijn. Ze begrijpt het.

Thuis trek ik een fles whisky open en luister naar The White Buffalo, ik zet de muziek extra hard en zing mee “Oh darling what have I done?”. Mijn dochter slaapt vanavond gewoon bij haar moeder. Ik weet dat mijn leugen niet de schoonheidsprijs verdient. Maar ik slaap liever alleen, zonder de stille verwachtingen van de meisjes die de intensiteit van mijn intimiteit verwarren met liefde en daardoor verliefd raken. En als ik maar enigszins het gevoel krijg dat ze me willen claimen, saboteer ik de boel.

Maar ergens zoek ik het ook: dat wat ik nooit heb kunnen ervaren. Echte seks waarbij zij en ik elkaar allebei een 10 geven. Dat we elkaar aankijken op het moment dat we in elkaar opgaan en dat we ons realiseren dat we voor heel even niet uit één lichaam bestaan. Dat ik blijf slapen en wakker word zonder me ongemakkelijk en schuldig te voelen. Dat we met het slaapzand in de ogen en een mond die stinkt naar dromen nog een keer op elkaar klimmen.

Het is 3:00 ’s nachts. Ik open Tinder. Misschien is ze ook nog wakker.


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s