Dag #5 – Hatelist-

origBijna twee weken lang ben ik in de ban geweest van Henk Bres. Ik heb blaren in mijn oorschelpen van het dragen van mijn oortjes en ik heb al twee weken niet echt naar een fatsoenlijk liedje geluisterd. Maar het einde is in zicht!

Ter voorbereiding op morgen: de laatste dag waarop ik naar Henk Bres zal luisteren. Heb ik alvast een opbeurende hatelist (omdat je soms gewoon heel boos bent en dan niet wil worden geconfronteerd met Pharrels Happy) samengesteld voor een, hopelijk, laatste week in de auto.

1. Hate (I really don’t like you) – Plain White T’s

2. Hate it here – Wilco

3. Chainsaw – The Band Perry


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s