Dinsdag Bingedag op Twitter – Januari

Tijdens Dinsdag Bingedag kijken we met een aantal Twitteraars tegelijkertijd een film op Netflix of Amazon Prime. Achteraf geven we onze mening. Dit zijn de films van januari.

The Lost Daughter

Een intrigerend drama dat soms de schijn heeft van een thriller. Er zit weinig tempo in het geheel, maar slaapverwekkend is de film allerminst. Zeer geloofwaardig geacteerd door Olivia Colman.


The Unforgivable

Sandra Bullock is een frisse verschijning tussen al het plastic fantastic van haar leeftijdgenoten in Hollywood. Ze zet in deze film een geweldige rol neer, maar wordt tegengewerkt door een plot dat te hard op zoek is naar sensatie.


The Power of the Dog

Ook weer zo’n combinatie tussen drama en thriller. Benedict Cumberbatch zit de gehele film goed in het zadel. Ook de andere acteurs leveren een award-waardige prestatie. De film komt wat traag op gang en lijkt nog wat te worstelen met focus, maar eenmaal halverwege verandert de film in een perfect staaltje cinema.


Perfect Strangers

Bijna niemand wilde deze film met mij kijken, dus via Twitter kwamen er maar 2 stemmen binnen. Dit is een Libanese remake van de Italiaanse versie. De plot is best vindingrijk en het eerste uur heb ik soms keihard gelachen, maar het laatste half uur verzandt de film in een slecht geacteerde chaos.


Uitleg:
De beoordelingen die kijkers kunnen geven zijn: super, goed, matig, teleurstellend. Die beoordelingen worden omgezet in cijfers (1-4). De totaalscores hebben een maximum van 4.

De films van januari zijn allemaal te zien op Netflix.

Wil je ook meekijken en stemmen? Check dan vanaf maandagmiddag het twitteraccount van Ginger Lemon.


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s