Dag #14 Hensbroek

speelwagen_1949_114Dit warme weer is voor niemand comfortabel, maar voor een zwangere vrouw met opgezette darmen, overmatig boeren en een onverzadigbare honger is het extreem oncomfortabel.

Vandaar dat we vandaag met onze tent zijn uitgeweken naar mijn ouders in Hensbroek (zoek maar op op de kaart), het dorp waarvan het wapen een kip is met een veel te grote broek aan.

Maar jullie zijn hier helemaal niet om over het wapen van Hensbroek te lezen. Jullie zijn hier om te lezen of de echo van gisteren goed was.

Omdat het laat is en ik graag gauw naar de tent wil, zal ik jullie niet langer in spanning houden. De echo was goed. We zagen een mooi vruchtzakje met daarin een dooierzakje en een ieniemienie embryo waarin een speldenprik heftig knipperde: het hartje. Dat was alles wat ik wilde weten.

We zijn er echter nog niet. De zwangerschap kan nog steeds misgaan, maar dit is een mooi begin. Het ei is gelegd en zal hopelijk over 7,5 maand uitkomen. En of het dan een hen is met een broek of een jurkje? Dat zien we dan wel weer.

 

 


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s