Dag #20 De eerlijke vinder

louis-xvi-of-france-3Hij is gevonden, Jos Brech.


Een oplettende telegraaflezer had de bushcrafter gespot op een hangmat in een verlaten Spaanse dorp. Al maanden verrichte Nederlands most wanted daar hand en span diensten in ruil voor een verblijf op het terrein waar men yogaretraites houdt.

Jos Brech heeft zich sinds februari jongstleden aardig goed verborgen weten te houden. Eerst voor vrienden en familie, daarna voor de Frans en Nederlandse autoriteiten en daarna voor heel Europa, maar dat was gelukkig van korte duur.

Vandaag wil ik het hebben over andere zaken die goed verborgen zijn gehouden. Op Reddit was er een topic over het onvermogen om zwanger te worden van een koppel. Daar werden allerlei wilde verhalen bij gehaald van andere stellen die altijd kinderloos bleven. Een daarvan werd beschreven in een notitie van een arts. De Amerikaan was zo vriendelijk om deze met mij te delen.

345824a5-bae1-41de-98d8-1587f0829595

Voor wie geen zin heeft om de kleine lettertjes te lezen: een kinderloze vrouw met plasproblemen kwam bij een arts. De arts gaf opdracht om via een katheter urine af te nemen om te laten onderzoeken in het lab. De assistenten konden de opening van de plasbuis niet vinden en dus ging de arts zelf maar even op zoek: hij vond de vagina en zocht iets daarboven naar de plasbuis, maar ook hij kon deze niet vinden. Toen hij beter keek, zag hij urine uit de vagina lopen. Wat bleek: de opening die de vrouw gebruikte als vagina was in werkelijkheid haar plasbuis. Haar man, met wie ze 52 jaar getrouwd was, heeft al die tijd haar plasbuis geneukt in plaats van haar vagina. De plasbuis was dus zo groot geworden dat in de holte van de vagina was gaan zitten. Geen wonder dat er geen kinderen waren gekomen. Op de vraag of de vrouw ooit last had gehad van de seksuele omgang met haar man antwoordde ze: “Tijdens het eerste jaar deed het wel pijn, maar later ging het beter.”

Dat deed me ook denken aan het verhaal van Lodewijk de 16de die weliswaar de vagina van Marie Antoinette wel kon vinden, maar het geheim van het ware genot bleef verborgen voor de koning. Een groot probleem, want het baren van een erfgenaam is essentieel voor het voortbestaan van de monarchie. De hulp van de Oostenrijkse keizer Jozef II werd ingeroepen om ervoor te zorgen dat er een troonopvolger werd gebaard. Jozef observeerde de dagelijkse omgang van het het koninklijk paar een aantal dagen en constateerde vooral de weinig liefdevolle omgang, maar lichamelijk was er niets mis. Sterker nog: de erectie van de royaal bedeelde koning stond als een huis. Het probleem was dat de twee jonge vorsten geen flauw benul hadden wat ze ermee moesten doen. Lodewijk bracht zijn lid bij Marie Antoinette naar binnen, bleef er twee minuten binnen en haalde hem er dan weer uit zonder te ejaculeren. Alsof je een hotdog opwarmt in de magnetron.

Na de wijze instructies van Jozef II waren Lodewijk en Marie Antoinette binnen een jaar zwanger.

 


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s