Dag #19 BLØT

BallonHet grote moment was daar: de meest succesvolle band in Nederland zou de grootste show ooit geven.

Duizenden toeschouwers zouden het spektakel live aanschouwen en alles was te volgen op de Nederlandse televisie.

R en ik zaten klaar op de bank met cola en popcorn. Ook al kon hij niets van hun liedjes verstaan, hij wilde dit niet missen. Het podium was nu nog leeg, dus de televisiepresentator maakte gebruik van het moment door te vertellen over de grootste hits van de band en de kosten die gemoeid waren met deze tournee. Op dat moment doofden de lichten in de concertzaal en onder luid applaus kwam BLØF op. R en ik zaten op het puntje van de bank enthousiast mee te klappen.

BLØF deed alle bekende nummers, maar toen Paskal de meest recente hit Zoutelande inzette, ging het dak eraf. Tijdens een intermezzo van de band kondigde hij aan dat hij zou gaan strippen, omdat hij zoveel van zijn fans hield. Ik dacht dat hij blufte. Het publiek was in alle staten en scandeerde: “Uit, uit, uit, uit!!!” Dus Paskal deed wat zijn publiek hem beval en trok de lederen wifebeater met een ruk van zijn lijf. Daar stond hij dan: zijn behaarde bovenlijf glanzend van het optreedzweet. Zijn borst deinde op en neer van de opwinding. Maar het was niet genoeg: het publiek smeekte om zijn volledige naaktheid en ook de lederen broek werd enkele seconden later achter het podium gesmeten. De drummer voerde de spanning op door steeds sneller en harder zijn slagen te maken en Paskal liep ondertussen sensueel naar het puntje van het podium waar de tijd nam om uit zijn witte boxershort te stappen en deze ver het publiek in te werpen.

Op het podium stond opeens een vijfde bandlid: de penis van Paskal was gigantisch. Zo groot als een courgette, maar flexibel als een tuinslang deinde het Zeeuwse streekproduct op en neer tussen zijn benen. Paskal was niet besneden; aan het einde van zijn slurf bungelde een soort vlezig aanhangsel, het best te vergelijken met het knoopje dat er in een opgeblazen ballon is gelegd. Maar dat hinderde niemand in zijn enthousiasme, ook Paskal niet die allerlei dansjes aan het opvoeren was met zijn heen en weer zwiepende piemel. Het hield niet op. Hij bleef verleidelijke bewegingen opvoeren die eigenlijk meer pasten bij een stripper die zijn kleding nog aan had: draaiende heupen, sensueel naar voren lopen en af en toe een kittige blik richting het publiek werpen. Maar niemand leek er nog genoeg van de hebben.

“This is ridickulous” zei R. “Even in the States we’re not that crazy. Why does he do this?” 
Kennelijk was ik in deze droom een groot fan van BLØF en had ik een logische verklaring voor dit BLØT op het podium. “Hij heeft het hele jaar naar dit moment toegewerkt en nu valt er gewoon zo’n last van hem af, complete ontlading. En die ontlading kun je het beste ervaren als je helemaal naakt bent.” 
Paskal stond wijdbeens aan de kop van het podium een oorverdovend applaus in ontvangst te nemen van zijn toeschouwers. Zijn piemel, in minder flexibele toestand, wees kaarsrecht vooruit. De drummer zette een nieuw nummer in: Harder dan ik hebben kan.

En de show ging door.

#Gingerdroomt


2 reacties op ‘Dag #19 BLØT

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s