Lieve Ronald

ronald-mcdonald-profileLieve Ronald, Beste Mc Donald’s,

Afgelopen donderdag reed ik na een innerlijke strijd (wel een vette hap of niet) naar de McDrive in Osdorp voor een McKroket zonder saus.

De jongen die mijn bestelling opnam bij de McDrive zei dat hij geen McKroket zonder saus had. Dat vond ik vreemd want ik bestel altijd een McKroket zonder saus en dat heeft nooit tot problemen geleid. Dit zei ik ook tegen hem waarop hij het aan zijn manager ging vragen. Ook zijn manager bleef volhouden dat ze geen McKroket zonder saus konden verkopen. Wat in mijn ogen natuurlijk onzin is aangezien de saus later aan het product wordt toegevoegd. Ik neem aan dat de kroket niet met saus in de frituurpan gaat. Ik zei tegen de jongen dat ik een klacht zou gaan indienen waarop hij zei: “Succes ermee.” Aangezien ik door het hele akkefietje wat opstandig was geworden wilde ik ook geen milkshake meer en ben ik dus voor niets door de McDrive gereden waar de jongen achter de kassa ook wel om kon lachen. Het toeval wil (nou ja, jullie zitten zo ongeveer overal, dus echt toevallig is het niet) dat ik vandaag voor werk in de buurt van Berkel en Rodenrijs kwam waar dus ook een filiaal van jullie zit. Ik wilde de proef op de som wagen en liep naar binnen om te onderzoeken of daar misschien ook moeilijk werd gedaan over het weglaten van de saus. Maar hier was men de vriendelijkheid zelve. Ik heb de medewerker aldaar nog gevraagd of het misschien nieuw beleid is van McDonalds om een ander sausbeleid te voeren op het gebied van de McKroket, maar hij zei dat hij daar niets van wist. Wel wist hij dat niet alle filialen hetzelfde assortiment hebben. Maar saus weglaten heeft niets te maken met het assortiment. De saus hoeft niet in het assortiment te zitten om het te kunnen weglaten. Afijn, bij dezen dien ik een klacht in tegen de McDrive in Amsterdam Osdorp. Klagen over een McKroket is het toppunt van een luxeprobleem, maar in een wereld waar iedereen steeds maar gezonder wil eten, denk ik dat het goed is om service te blijven verlenen zoals ze dat in Berkel en Rodenrijs dus wel deden.

Met vriendelijke groet,

Lianne

 

McDonalds-McKroket-in-Netherlands-5989
McKroket met saus

Een reactie op “Lieve Ronald

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s