Dag #14 A fake artist goes to Vledder

img_6233Vanmorgen werd ik om 8:30 gewekt met een riant ontbijtje dat er nauwelijks nog bij paste na het eten van gisteravond.

Daarom ging ik een stukje wandelen/hardlopen op de hei. Ik had bedacht dat ik ongeveer een uur zou gaan wandelen, maar dankzij een inschattingsfout was ik ruim 1,5 uur onderweg. En dat laatste gedeelte langs de provinciale weg was nou ook niet bepaald idyllisch te noemen. Maar goed, ik heb wat calorieën verbrand en wat van de omgeving gezien.

Daarna liet ik het bad vollopen en heb ik extra lang zitten staren naar het oplossen van de bath bomb van de Lush die ik speciaal voor deze gelegenheid had aangeschaft. Ik wilde zoveel mogelijk kijkplezier voor mijn geld. De bath bomb beloofde een weldaad aan aroma’s en een boterzachte huid. Die aroma’s waren snel vervlogen, maar die boterzachte huid is er!

Na een uur klom uit het bad en maakte ik me op voor de activiteiten van de dag. Vijf dagen niks doen is natuurlijk een onmogelijke opgave, dus de agenda voor deze dagen is zo goed als vol. Ik wilde me aanmelden voor de kaarsjestoch die vanavond in het Drents Friese Wold wordt georganiseerd, maar toen ik ze belde, bleken ze vol te zitten. Plan B was het brengen van een bezoekje aan het Valse Kunst Museum in Vledder. Dat heb ik dus gedaan.

Het kleine museum hangt vol met vervalste of gekopieerde kunst en elk kunstwerk komt met een apart verhaal. René, de gids, en tevens coordinator valse kunst van het museum, gaf me een privérondleiding en hij vertelde enthousiast over de stukken. Mocht je ooit in Drenthe zijn dan is het een grappig museum om te bezoeken. De rondleiding worden eigenlijk op aanvraag gratis gegeven en dat is zeker aan te raden. Ik heb beloofd dat ik een goed woordje voor ze zou doen op social media, dus bij dezen ;).

Terwijl het op BNR Nieuwsradio in het programma gezond over seks ging, reed ik naar de Coop voor de kerstboodschappen. Vanavond blijf ik in de boerderij en doe ik niets, jullie hoeven je geen zorgen te maken. Bedankt voor jullie lieve appjes overigens. Het doet me goed dat er zoveel mensen zijn die zich bekommeren om mijn welzijn. Ik doe hetzelfde voor jullie.

img_6228

 


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s