Dag #8 Smeertengels

img_6014Het wordt weer eens tijd voor een man in mijn leven die elke ochtend vraagt hoe ik heb geslapen. Als die al bestaat.

Anderhalve maand was ik met een jongen aan het slowdaten. We hebben elkaar namelijk maar 2 keer gezien in die anderhalve maand en hij leek niet echt haast te hebben met het inplannen van een derde date. Want hij had last van een winterdepressie en ‘serieuze schommelingen’, wat dat ook mag betekenen. Ik gaf hem de ruimte die hij nodig had om te schommelen. Maar toen hij me vrijdag niet eens succes wenste met mijn sollicitatiegesprek of achteraf niet even vroeg hoe het ging en zaterdagavond pas een teken van leven gaf met de mededeling dat hij tot 6 uur ’s nachts had gefeest, dacht ik: fuck dit. “Ik ben blij dat je winterdepressie je dit weekend niet in de weg zat,”  schreef ik. Gisteren zei ik dat ik er geen zin meer in had.

Toevallig leerde ik anderhalve maand geleden op Tinder ook een aardige fransman kennen. Maar ik was net begonnen met het daten van de schommel dus ik zette hem even on-hold. We appten af en toe. Toevallig kwam het gisteren zo uit dat we konden afspreken, dus ik ging van slowdaten naar snowdaten.
We gingen naar de film The Killing of a Sacred Deer en daarna dronken we wat bij een wijnbar.

De fransman was knap, qua uiterlijk helemaal mijn type: veel, bruin haar, donkere ogen, hippe bril en niet te lang (ik heb dus niks met lange mannen). Omdat ik nogal gefocust ben op luchtjes rook ik meteen twee afknappers:
1. Jean Paul Gaultier, Male.
2. Sigaretten
Tijdens de film was ik me bewust van het geluid dat zijn ademhaling maakte en de vieze lucht die hij daarbij naar buiten blies. Bot gezegd: ik vond hem stinken.

Verder was hij veel te soft. Een cultureel geëngageerde man die het heerlijk vindt om urenlang te kletsen over films, literatuur, kunst en theater. Prima natuurlijk, maar eigenlijk heb ik al genoeg vrienden met wie ik over kunst en cultuur kan praten. In een partner hoop ik een wereld te ontdekken die ik nog niet ken. Een wereld waar het in ieder geval lekker ruikt en waar de man gewoon een man is. Een paar maanden geleden datete ik bijvoorbeeld ook een man die een grotere feminist was dan mijn zusje. Daar kan ik dus helemaal niets mee.

Wat dat betreft ben ik gewoon heel ouderwets en seksistisch: ik wil het liefst een man die af en toe smeer aan zijn tengels heeft waarmee hij de wentelteefjes eet die ik ’s morgens om 8:00 met veel zorg voor hem heb gebakken.


3 reacties op ‘Dag #8 Smeertengels

  1. Je vist in de verkeerde vijver. Honderden mannen die dingen om jouw hand maar je blijft maar volharden in dat smoezelige tinder. Wrong guys, no prize.

  2. Heb meestal wel vette handen, doe graag sleutelen aan alles wat een motor heeft.
    Misschien kan ik wel pannenkoeken bakken samen lekker vroeg in de morgen ?

  3. Het meest vervelende is, dat ik gebonden ben want vrouwen verdienen de juiste aandacht.
    Wentelteefjes heb ik nog nooit gegeten en dat zal hoogstwaarschijnlijk ook nooit gebeuren 😉
    Leuk verhaal….

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s