Dag #2 Bout, Rad.

img_5838Vandaag vieren we sinterklaas.
Helaas niet met alle cadeautjes die ik online heb besteld, maar soit.

Gisterochtend werd er een pakketje bezorgd. Ik was niet thuis en kreeg een mail die mij vertelde dat ik niet thuis was. Fucking Sherlock. Aangezien ik het pakketje toch graag wilde hebben voor vandaag (zaterdag dus) besloot ik ze te bellen om te achterhalen op welke wijze ik mijn pakketje kon bemachtigen. In het meest ideale scenario werd het pakketje alsnog bezorgd zaterdagochtend tussen 9:00 en 10:00.

Goed, ik belde ze dus en ik kreeg een mevrouw aan de lijn. Ik legde de situatie uit en de eerste vraag die ze me stelde: “Was er geen gezinslid thuis om het pakketje in ontvangst te nemen?”
“Nee, idioot, als dat zo was, dan belde ik nu niet en daarnaast bestaan er, het is misschien ondenkbaar, ook singles op deze aardkloot die samen slapen met hun kat. En de kat kan de fucking deur niet opendoen. Ik ben me de hele maand december al bewust van mijn singlestatus. Dat hoeft GLS niet nog eens te benadrukken.”
Dat zei ik natuurlijk niet. Ik zei dat ik alleenstaand ben en dat ik graag het pakketje zaterdag zou willen ontvangen.
Maar daar dacht GLS anders over. De bezorgers van GLS werken namelijk niet op zaterdag. En het was nog maar de vraag of de bezorger vandaag het pakketje zou retourneren naar het depot waar ik het voor 18:00 zou kunnen oppikken. De enige mogelijkheid om het pakketje in handen te krijgen was om chauffeur Mo op te sporen en hem tegemoet te rijden.
“En mevrouw, mag ik u adviseren om volgend jaar uw sinterklaasinkopen eerder te doen?”
“Dat mag. Mag ik u dan adviseren om tijdens de sinterklaasdrukte ook gewoon op zaterdag te bezorgen?”
Daarna belde ik chauffeur Mo, die zo’n beetje om de hoek bij mijn huis bleek te zijn en zonder moeite zijn locatie met me deelde, zodat ik het pakketje kon oppikken. Hulde aan Mo. I want mo’ Mo’s in this world.

Daarnaast is er nog de Wineclub waar ik maandag een giftcard bestelde die volgens Radboud (daar ga je al) van de Wineclub direct geprint en vervolgens verzonden zou worden. Het is nu zaterdag, ik heb nog geen giftcard gezien. Op de website van de Wineclub zag ik dat ze zo’n 5 straten bij mij vandaan zitten. Hoe moeilijk kan het zijn om een velletje papier binnen 4 werkdagen te bezorgen? Dat ik nu dus geen giftcard heb om vanavond te geven is behoorlijk bout, Rad.

Ik schreef een mail:

Beste Wineclub,

Het is redelijk opmerkelijk dat een giftcard die maandag wordt geprint, vandaag nog steeds niet is bezorgd.
Aangezien jullie vijf straten verderop zitten, had ik de giftcard net zo goed zelf kunnen halen en was mijn Sinterklaascadeau dus nog op tijd geweest voor de viering vandaag.

Klasse, bedankt.

Groeten,

Lianne 

Ik wens iedereen de komende dagen met en zonder alle cadeaus een fijn sinterklaasfeest.

 


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s