Dag #13 Dokter Links

img_40076:15
Drie kwartier voor de wekker wakker. Ik zie iemand op Twitter die 8 uur lang, met een kleine sanitaire onderbreking, heeft geslapen. Ik wou dat ik dat kon.

7:00
Drie kwartier in bed Wordfeud en Backgammon gespeeld en appjes gestuurd naar mensen die waarschijnlijk nog lagen te slapen.

7:50
In metro naar werk samen met de rabarber- aardbeientaart. Er stapt een lange man in die naar me staat te loeren. In de bus zit een meisje hippe kleding te bekijken op haar telefoon.

8:50
Bouwvakkers vragen of die taart voor hen is. Ik zeg nee, ze vinden het jammer.

10:30
De bake-off op werk. Iedereen heeft iets met aardbeien gemaakt. Er is een collega projectmanager die in een ver verleden bakker was. Oneerlijke competitie, hij maakt bakkerswinkelwaardige dingen. Er is ook een collega die een glutenvrije maakt. Uit beleefdheid zeg ik dat ‘ie heerlijk was.

img_3995img_3996

11:00
Mail van Lab111, volgende week mag ik op gesprek komen voor een vrijwilligersfunctie. Ik heb zin om weer met films te werken.

13:45
A10 West richting Sloterdijk afgesloten, dus binnendoor naar het Lucas Andreas.

14:30
Mevrouw K. wordt geroepen in de wachtkamer. Links en rechts komen tegelijkertijd twee artsen staan. Rechts is jong en harig, links is mijn leeftijd en kaal. Ik moet met links mee. Dokter Links kijkt in mijn neus en keel. Als je verliefd kon worden op de binnenkant van een neus dan is dokter Links denk ik op mij. Hij bleef maar zeggen dat het zo “mooi” was. Hij somde op wat ik allemaal niet heb; een hele lijst waarvan ik alleen kanker heb onthouden. Voor mijn kwaal (onophoudelijke slijmproductie hoog in de keel) kreeg ik een neusdouche en de zoveelste spray mee. In oktober terugkomen.

14:45
Eet stiekem een paprikasoep in de kantine van het Lucas Andreas.

15:15
Terug op werk. Er worden 100 pizza’s geleverd.

17:45
Naar huis via de A5. Op de radio gaat het over Trump, maar ik was er met mijn hoofd niet bij. Ik weet niet wat ik dacht. Weet je überhaupt wel wat je denkt op een bepaald moment in het verleden?

18:15
Thuis. Het stinkt in huis, iemand heeft net een nummer 2 gedaan. De kat of mijn huisgenoot. Ik moet wat eten voordat ik ga sporten. Het brood is oud dus ik maak eieren en spek zonder brood. Hoe noem je zoiets? Een insmijter?

19:00
In de sportschool. Er is weer Zumba, maar daar waag ik me vandaag niet aan. Ik ga spinnen.

20:15
Ik neem een douche en een neusdouche.

21:00
Ik ben moe en maak een selfie, ik ga zo hopelijk Game of Thrones kijken en zoute popcorn eten.


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s