Dag #5 Lubach

3-courtesy-netflixIn 2013 las in IV van Arjen Lubach. 
Ik vond dat niet zo’n leuk boek (lees de recensie hier)

Toch vond ik Lubach interessant genoeg om hem te volgen op Twitter. Waarschijnlijk omdat hij zo leuk over Amsterdam schreef in zijn boek. Maar toen ik hem in 2014 op Tinder zag, swipete ik naar links. Ik dacht ik kan toch moeilijk op date met iemand wiens boek ik niet leuk vind. Even voor het gemak ervan uitgaand dat hij mij naar rechts zou swipen.

Nu is Lubach (en ik denk steeds bij die achternaam aan Lu-crackers en muziek van Bach) beroemd en belangrijk en zit hij vast niet meer op Tinder. En waarschijnlijk zat hij toen ook niet ‘echt’ op Tinder, maar vanuit journalistieke interesse.

Hij presenteert nu een programma op zondag en dat vindt iedereen leuk, behalve ik. Maar toch volg ik hem nog steeds op Twitter. En gisterochtend zag ik hem een tip voor een serie op Netflix posten: 3%.

Dus dat ben ik gaan kijken. Ik weet niet precies waarom want die hele tip van Lubach kan natuurlijk ook gewoon gesponsord zijn, hij heeft toch bijna 100.000 volgers op Twitter. Dus als hij wat zegt dan komt dat wel ergens aan.

Maar goed, 3% dus, een Braziliaanse serie die doet denken aan De Hongerspelen. Het is spannend en origineel en ik heb net de eerste drie aflevering geboeid zitten kijken.

Dus ik kaap even de tip van Lubach: 3% is de moeite waard.


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s