#002 Wat is het leukste…

fullsizerender-9Dat ik op vrijdagavond mijn date heb afgezegd, omdat hij niet zeker wist of hij wel kon afspreken. Dus ik heb de eer aan mezelf gehouden en een toffe avond gehad met N. en M..

Dat de date hier zich kennelijk toch wel kut over voelde en me zaterdag uitnodigde voor de lunch.

Dat die date best leuk is en dat hij in een gavere BMW rijdt dan mijn ex vind ik stiekem wel stoer. En dat date vervolgens heel nonchalant zegt:”Het had wat mij betreft ook een Passat kunnen zijn,” maakt hem ook weer leuker.

Dat beste vriend P. me meeneemt voor sushi bij Hokkai in IJmuiden en ik de sake die ik heb besteld niet te zuipen vind, maar wel opdrink. Om vervolgens na de laatste slok te zeggen: “nou…hier hoef ik er niet nog een van.” En dan van P. te horen”Jij hoeft nooit iets op te drinken wat je niet lekker vindt als je met mij bent.”

Dat P. en ik voordat we naar de film gingen nog even drie taartjes halen bij de Starbucks op Sloterdijk en dat we die daarna bij mij thuis opeten. En dat mijn huisgenoot wel heel verward kijkt als ik dus voor de tweede keer op een dag met een man thuiskom.

Dat het brandalarm afgaat in The Movies en dat ik me realiseer dat dit dus de tweede keer is dit jaar dat ik in een bioscoop zit waarin in een loos brandalarm afgaat.

Dat ik voor het eerst in vier maanden een film heb gezien die gaaf was (Hell or High Water).

Dat ik op zondag helemaal niets heb gepland.

Dat ik om 6:30. Correctie: 5:30 wakker word en drie uur lang Hearthstone heb gespeeld.

Dat ik voor het eerst in 3 maanden level 20 ben gepasseerd in Hearthstone.

Dat ik Suits kijk en me bedenk dat ik net zulke gave kleding wil kopen als Rachel Zane en dat ik J. app om te vragen om ze meegaat shoppen ’s middags.

Dat ik eerst nog even ga kickboksen voor het shoppen en de buikspieroefeningen volhoud en mijn (mannelijke) sparringspartner niet. BAM.

Dat ik ’s morgens constateer dat er een gat in mijn Vans zit en ’s middags tegen J. zeg: “Ik denk dat dit mijn laatste Vans waren.” En een half uur later dan toch naar buiten loop met een vintage paar knalrode Vans.

Dat een knappe jongen die op Mads Mikkelsen lijkt aan me vraagt wat ik drink want het ziet er zo lekker uit.
Dat een paar minuten later de vriendin van die jongen op komt dagen en die lijkt gewoon op Carice van Houten.

Dat ik tegen de serveerster van de Betty Blue zeg dat ze mooi haar heeft en ze zegt dat ze mijn haar ook mooi vindt en dat van J. ook. Allemaal blij.

Dat ik stay-ups koop bij de Hunkemoller (geen idee wat ik daarmee van plan ben, maar dan heb ik ze maar alvast) en de verkoopster me vrolijk weet te melden dat ik een korting van 5 euro bij elkaar heb gespaard op mijn Hunkemoller kaart.

Dat ik bij de Hunkemoller constateer dat Doutzen Kroes nu een eigen lingerielijn heeft en Sylvie Meis niet. En weet niet welke van de twee ik liever heb of erger vind.

Dat ik terug naar huis fiets en me realiseer dat het windstil is.

Dat er bij de Albert Heijn een dakloze I like to Move it staat te zingen en dat het nog best goed klinkt.

Dat ik mijn bed verschoon met het extra dure Ikea dekbed en me erop verheug om er in te kruipen en weer Suits te gaan kijken.

Dat ik dit tik en Worsie (de kat) op mijn bureau springt, zijn kont naar me toedraait, zodat ik extra goed ruik dat hij net van de bak afkomt.

Het heeft lang geduurd voordat ik de tweede vraag van mijn 333 vragen boek kon beantwoorden. Want niks was leuk zonder N. En ik kwam er toch steeds op uit dat het leukste wat ik de afgelopen tijd heb meegemaakt mijn vakantie met hem was. Maar vandaag kan ik zeggen dat het leukste wat ik de afgelopen tijd heb meegemaakt dat is wat hierboven staat. Dat dus…

 

 


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s