Dag #30 Meneer F.

imageSinds ik een smartphone heb, speel ik Wordfeud.

De ene periode speel ik wat fanatieker dan de andere, maar het afgelopen jaar is mijn speelfrequentie redelijk constant. Helaas blijven mijn prestaties ook constant, maar daar gaat het nu niet over.

Sinds een half jaar speel ik ook in de competitie via Wordfeud League of Honour (alhoewel er voor mij weinig eer te behalen valt). Maar het is leuk om van het spel ook een wedstrijdje te maken en tegen verschillende mensen te spelen.

Een aantal Wordfeudspelers ziet in Wordfeud echter iets anders dan een simpel woordspelletje. Zij denken dat het via de app geoorloofd is om vrouwen te versieren. Zo werd ik al eens eerder aangesproken door een hitsige Belg en laatst was er ook weer een gast die wilde weten waarom ik Lianne112 heet en waar ik vandaan kom. Die mensen snappen niet dat je na de opening:
“Hallo, veel succes!”
“Ja, dank je wel, jij ook.”
Gewoon je bek moet houden. Tegen die vent zei ik vriendelijk dat ik niet geïnteresseerd was in een gesprek met hem en dat ik ook niet van plan was om te zeggen waar ik woon.

Vandaag was het weer raak. Gisteren startte ik een potje met Mr. F. (D/s) en hij zei mij gedag. Ik wenste hem succes. Ook hij wilde weten waarom de 112 achter mijn naam staat. Men denkt dat ik misschien wel bij de politie zit en dat is een opwindende gedachte. Uiteraard ging ik hier niet op in. Ook niet toen hij wanhopig een aantal vraagtekens plaatste. Geen zin in. Niet relevant voor het spelletje. Het nadat ik de klapper voor 92 punten neerlegde (verweven) stond er opeens: “resigned.”
Goed, zie foto voor het hele gesprek.

image

Wat een klootviool.

Aan de ene kant denk ik: ik ga mijn foto aanpassen in Wordfeud. Plaats er wel een foto van mijn kat, zoals de rest van Nederland, maar dat voelt ook weer zo als mezelf gewonnen geven.


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s