Dag #29 Plan

image
Zaterdag wordt een uitdaging

Vandaag is er niet veel gebeurd. Het is niet al te druk op het werk waardoor ik me in de baas zijn tijd bezighoud met plannen maken.

Zo heb ik vandaag een beetje zitten loeren naar vakantiehuisjes voor een gameweekend en heb ik strategieën gezocht op Google om mijn HearthStone skills te verbeteren.

Ik maak altijd plannen op grote en op kleine schaal. Als ik geen plannen heb, ben ik onrustig. Maar ook als ik wel plannen hebben ben ik onrustig, omdat ik weet dat ik ze uit ga voeren.

Op een gemiddelde dag ben ik bijvoorbeeld in mijn hoofd de komende weken al vol aan het plannen. Ik bedenk bijvoorbeeld wanneer ik weer tijd heb om een boardgame te spelen, ik bedenk wanneer ik die vriendin wil zien en wanneer en voor wat ik die laatste vrije dagen wil gebruiken. Ook mijn liefdesleven probeer ik te plannen. Zoals J het treffend zei afgelopen vrijdag: jij moet altijd een liefdesproject hebben, of het nu contact met een ex is of een zoektocht naar een nieuwe liefde, je hebt een project nodig. Ik vind het een beetje triest klinken, maar ze heeft wel gelijk.

Op de achtergrond spelen grote plannen. Wil ik een huis kopen of wil ik de komende vijf jaar toch wat vaker gaan reizen? En hoe wil ik dan reizen? Wil ik kinderen, en zo ja, met wie dan en hoe leer ik die persoon kennen? Ik wil nog wel een andere baan, maar wat en welke functie?

Soms word ik moe van mezelf. Dat plannen stopt niet, dat hoofd ratelt maar door op zoek naar mooier, leuker en beter. Maar nu ben ik gesloopt, door al die onrust en nieuwe plannen slaap ik al dagen niet goed. Vanavond is het plan om op tijd naar bed te gaan.

 


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s