Dag #26 Met de meiden

imageHet weekend is druk begonnen en de drukte zal niet afnemen voor morgen nacht.

Gisteravond zijn we voor de verjaardag van J gaan eten bij Happy Happy Joy Joy. We wilden eens wat anders en het leek ons wel leuk om allemaal kleine Aziatische hapjes te nuttigen.
“Goedenavond een warm welkom bij Happy Happy Joy Joy!!!!”  Een veel te blije gastheer heette ons welkom in de bomvolle tent. J en ik keken elkaar als reactie op dit overgeacteerde enthousiasme met een schuin oog aan. De toko van Julius Jaspers boert goed; de druk behangen zaak zat vol met baardjes en naveltruitjes en her en der een verdwaalde dertiger vers afkomstig van de vrimibo. Op de site staat dat Happy Happy Joy Joy een vernieuwend horeca concept is, maar kennelijk heb ik gisteren iets gemist want vernieuwend vond ik het niet echt. De kaart bestaat voornamelijk uit dimsum gerechten die je in Chinatown voor veel minder kunt krijgen en die smaken precies hetzelfde of zelfs nog beter. Het enige wat ik echt te pruimen vond was…jawel…de pruimenwijn. Oh ja, en de gefrituurde groenten waren ook best lekker. Maar als je bijvoorbeeld de gestoomde coquilles besteld voor 7,50 dan krijg je 3 balletjes ter grootte van een knikker waar dus niet echt iets bijzonders mee is gedaan.
Over de gestoomde coquilles:
J: “Wat is dat?”
Ik: “Dat is heel weinig voor heel veel geld.”

Afijn. Met de meiden (dat vind ik altijd zo stom klinken) was het wel erg gezellig. We hebben gekletst over mannen (uiteraard), seks (onvermijdelijk), het moederschap (sinds 2 jaar nieuw op de agenda) en werk. We schoven aan om 19:00 en het was 23:00 voordat we het wisten.

Vandaag staat er een middagje shoppen met een andere J op het programma en daarna werk ik een paar uurtjes in de Frieda om vervolgens in Oost aan te schuiven bij verjaardagsetentje twee.

Fijn weekend allemaal!

 


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s