Dag #19 Fackel You

imageWil jij laten zien hoe betrokken je bent bij Rio? Klik hier om te zien hoe je dat kunt doen.

Nee, Facebook, dat wil ik niet.

Een maand geleden is mijn vriend namelijk vertrokken naar datzelfde klote Rio, mij hier achterlatend. Dus nee, ik ben en wil niet betrokken worden bij Rio. Dus ik wil geen fakkel in mijn Facebook foto. Fackel you.

Ik ben zo’n melodramatisch figuur dat bij een moeilijke break-up bij elk wissewasje aan hem herinnerd wordt. D reed in een een BMW en elke keer als ik zo’n pasterbak zag rijden dacht ik ‘oh ja…die heeft D ook.” BJ droeg altijd geruite blousjes en nog steeds moet ik bij elke houthakker die ik tegenkom aan hem denken. En nu heb ik dat dus met Brazilië. Jammer voor mij dat de hele fucking maand in het teken van Brazilië staat.

Dus uit voorzorg heb ik mijn autoradio eruit gehaald en kijk ik niet meer op nu.nl op Twitter klik ik expres niet op de Rio berichten. Ik ga voor goud op het olympisch onderdeel Rio boycotten.

Dus ik zit veilig op mijn werk vandaag. Niks geen Rio alleen maar Excel bestandjes en beetje stoeien met slagroom testjes (wat vindt u van de stijfheid :)?). Komt mijn baas naar me toe dat ik ein-de-lijk een assistente krijg. “Mooi!” Dacht ik. En toen ze aan kwam lopen dacht ik dat nog steeds, een bloedmooie donkere meid van niet ouder dan 20. Die verdomme uit Brazilië blijkt te komen.

Nu is het ook op werk niet meer veilig.

 


Een reactie op “Dag #19 Fackel You

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s