Dag #4 Volvo

imageTwee maanden geleden had ik nog het idee opgevat om mijn motor te verkopen. Maar na een paar financiële meevallers is dat gelukkig niet meer nodig. Want anders had ik dagen als deze moeten missen.

 

Omdat het nu mooi weer is, is het lekker om met de motor naar mijn werk te gaan. Helemaal aangezien de Starlet niet voorzien is van luchtverkoelende technieken. Op de motor word je gekoeld door de wind (alhoewel de wind ook ver te zoeken was vandaag). Aangezien mijn zusje ook bij ons werkt, haalde ik haar vanmorgen om 8:00 op om naar werk te gaan. Ik denk dat het redelijk zeldzaam is om je zusje achterop de motor mee te nemen naar werk. “Het is super leuk op de motor, nu wil ik ook mijn rijbewijs.” Schreeuwde A. En gelijk heeft ze.

Na werk ging ik snel kickboksen en na kickboksen stond ik voor het stoplicht te wachten toen ik in mijn achteruitkijkspiegel beweging constateerde in de Volvo achter me. Het waren nogal heftige bewegingen waarbij twee haardossen alle kanten uit swiepten. Twee jonge vrouwen vraten elkaar helemaal op in de Zweedse bolide en zolang het stoplicht op rood stond gingen ze daar ongestoord mee door. Waarom vond ik dat zo grappig? Had ik het ook grappig gevonden als twee hetero’s zo bezig waren? Misschien iets minder. Omdat ik zelf hetero ben, is het misschien wel extra spannend om twee vrouwen te zien zoenen en stiekem vond ik het dus ook wel een beetje opwindend. En op de een of andere manier had het wel iets, de manier waarop ze zoenden. Het stoplicht sprong op groen en ik scheurde weg, de twee dames moesten kennelijk dezelfde kant op en reden nog even achter me aan om vervolgens naar een plek te vertrekken om vanuit de Volvo in de vulva te gaan.

Daarna vertrok ik naar Heemskerk voor een spelletje Memoir’ 44. En op de terugweg reed er een auto steeds erg dicht achter me. Bij de eerste de beste mogelijkheid haalde hij me dan ook in. Maar niet zonder zijn bijbedoelingen bekend te maken. Meneer had om zijn flirt kracht bij te zetten het lampje in zijn auto aan gedaan en zwaaide enthousiast naar me.

Ik snap dat nooit zo goed. Zo’n autoflirt. Wat wil je beginnen? Je kunt niets zeggen, je kunt geen nummers uitwisselen. Je kunt alleen maar wuiven en wegstuiven. Die eerste die zijn ware liefde op de A10 heeft ontmoet, mag zich bij me melden.

En nu ga ik naar bed.

 


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s