Dag #44 Vlees

IMG_3582Op aanraden van de eigenaar van ons huisje zijn we vandaag vlees gaan halen bij de slager in Meysac.

 

De slager konden we prima vinden, maar de supermarkt was een ander verhaal. Laten we het er maar op houden dat ik een paar keer ‘godverdomme’ heb gezegd.

 

IMG_3584

Maar uiteindelijk konden we alles vinden en konden we aan onze barbecue beginnen. Dat Albert Heijn dingetje van aluminium kon ik vorig jaar prima aan de praat krijgen, dus dacht ik dat ik met deze stenen variant ook wel uit de voeten zou kunnen…de barbecue ging om  19:30 aan. Om 21:00 hadden we vlees. Dat verdomd goed smaakte. Dat moest ook wel na al dat wachten, anders had ik er nog een paar godverdommes tegenaan gegooid.

Ik houd het kort vandaag. Ik ben moe, ik ben verbrand en ik ruik verbrand. Maar het vlees was lekker.

 


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s