Dag #39 Paraplu

IMG_3331Het was weer een dag in de categorie: onmogelijke planning.


Om 9:30 ging ik op de motor naar Bloemendaal om daar een pakketje te verstoppen. Waarom in godsnaam? Omdat ik twee weken geleden een paraplu van C. leende en hij wilde deze graag terug hebben.
“Ik heb je paraplu nog.”
“Oh hoe gaan we dat oplossen?”
“Ik zorg wel dat ‘ ie binnenkort bij jou terechtkomt.”
“Dat lijkt me leuk.”
“Je weet helemaal niet of dat leuk wordt…”
En zo gebeurde het dat ik vanmorgen ergens in Bloemendaal in de bosjes dook om een pakketje te verstoppen. Ik dacht: dat vindt ‘ ie vast niet leuk.

Daarna moest ik als een speer naar Universal om een de persvoorstelling van Ricki and the Flash bij te wonen. En de middag stond in het teken van boodschappen doen voor de vakantie. En dat liep natuurlijk weer helemaal niet zoals gepland vanwege de vele leuke jurkjes die ik overal zag hangen (en niet heb gekocht :)).

Om 17:00 kwam C. me ophalen voor missie paraplu. De grote hint was dat de paraplu kon worden gevonden op een plek waar hij niet nodig was (zie foto).

 

IMG_3339

En om daar te komen moest C. een aantal raadsels oplossen die hem stapsgewijs naar Bloemendaal zouden leiden. Zo kwamen we langs Sugar City, het Nelson Mandelapark, Ijssalon da Benito, Bowlingbaan Bison en de café ’t Hemeltje. Eenmaal in Bloemendaal stelde C. voor om nog even naar de Kop van Bloemendaal te rijden en dat was geen verkeerd voorstel. We reden langs de meest gigantische huizen en uiteindelijk hadden we een prachtig uitzicht over de duinen en Haarlem. Vervolgens zijn we spontaan pannenkoeken gaan eten bij Pepers.

Uiteindelijk heeft C. het pakketje gevonden en hij was laaiend enthousiast over de gekozen locatie (toegegeven: hij was ook best geniaal). Hij vond het dus wel leuk.

FullSizeRender

Na de vondst terug naar Amsterdam om mijn koffer verder in te pakken en nu ben ik door Uber chauffeur Mohammed bij N. afgezet en zit ik op haar laptop een blog te schrijven, omdat we over vier uur opgehaald worden door de taxi die ons naar Schiphol gaat brengen.

Good night!

 

 

IMG_3334


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s