Dag #22 Plannen

vote-today1Twee dagen geleden had ik het over plannen maken. En als deze zomerblog straks weer eindigt, moet ik voorkomen dat ik een gat val.

Daarom heb ik bedacht dat ik over eten ga bloggen na de Franse vakantie. Dat is weer eens wat anders dan over films en seks. En aangezien ik me nu toch langzaam tot een expert op smaakgebied ontwikkel (wisten jullie dat we op ons 60ste de helft proeven van wat we op ons 30ste konden proeven?) lijkt het me wel een mooi plan. Dat plan houdt in dat ik elke maand een “The best …. of Amsterdam” ga schrijven. Op de stippellijn komt dan een klein gerecht te staan. Want 10 keer kreeft eten in een maand zou leiden tot een regelrecht faillissement. Het gaat om gerechten die eigenlijk heel simpel zijn, maar qua kwaliteit enorm kunnen verschillen vanwege de bereidingswijze, kruiding, ingrediënten.

Hieronder alvast een paar ideeën voor gerechten, breng je stem uit op het gerecht waarvan jij wilt weten waar ze de beste variant serveren. Andere ideeën zijn welkom en ik heb ook medeproevers nodig met wie ik elk weekend 2 tot 3 dingen ga proeven. Dus meld je aan (wel op eigen kosten overigens)! N. gaat sowieso mee :). Tip: als je meerdere keren wil stemmen, moet je je browsergeschiedenis leeggooien.


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s