Dag #10 Wel perfect

FullSizeRender (4)Ik gaf net les aan T. & C. en ik stelde hun de vraag: “Als je mocht kiezen wat zou je dan de hele dag doen?” Ze kwamen niet verder dan slapen, gamen en eten. Mijn perfecte dag zou op zijn Liannes natuurlijk helemaal volgepropt zijn met activiteiten. 

06:30 Op mijn perfecte dag gaat de wekker gewoon om 6:30 want er is geen tijd te verspillen. Een goed ontbijt is het halve werk dus ik maak alle dingen die ik lekker vind voor het ontbijt: vers fruit, zelfgemaakte pannenkoeken, eieren met spek en verse sinaasappelsap.
7:30 Nadat ik heb ontbeten en gedoucht is het tijd om mijn paardrijkleding aan te trekken. Voor het gemak doe ik even alsof ik vlakbij het strand en bos woon want ik ga een strandrit maken op een groot, zwart paard.
9:30 Na de strandrit ben ik toe aan wat verkoeling want het is natuurlijk ook prachtig weer op mijn perfecte dag. Dus ik neem een duik in mijn privézwembad.
10:30 Nadat ik heb gezwommen loop ik terug naar mijn huis om in mijn woonkamer een onweerstaanbare man aan te treffen. Die neem ik voor lunch.
13:00 Ik pak mijn motor, een Triumph Bonneville, om door de polder naar de stad te scheuren en daar een fors bedrag van mijn mega dikke bankrekening te spenderen aan schoenen en vintage jurkjes.
15:00 Het is tijd voor wat cultureel vermaak en met een vriendin duik ik de bioscoop nog even in voor de nieuwste film met Leonardo DiCaprio.
17:00 Dan verzamelen al mijn vrienden en familie zich bij een restaurant waar ze geweldige toetjes hebben en daar eten we en maken we grapjes over seks en uitwerpselen aan tafel.
20:00 Na het eten wordt er nog een spelletje gedaan. Waarschijnlijk Cards against Humanity omdat we met een grote groep zijn.
22:00 Het is tijd om me op te frissen en uit te gaan. We beginnen rustig in een kroeg waar de sfeer gemoedelijk is en de Malibu 7-Up kost maar vier euro per glas. Daar raken we aan de praat met een paar leuke mensen en uiteindelijk belanden we op een fout 90’s feestje waar we alles mee kunnen zingen.
04:00 Ik kan niet meer naar huis want ik heb gedronken en ben op de motor, maar toevallig woont die man van vanmiddag dichtbij en even later val ik in zijn armen in slaap. En hij snurkt niet.

Hoe ziet jouw perfecte dag eruit? Zou je bijvoorbeeld toch gaan werken? Zou je meer sporten? Zou je iets met je kinderen gaan doen of zou je vrijwilligerswerk gaan doen?

 


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s